Currencies:  

Adidas Terrex Fast Solglasogon - Terrex Fast Svart 6050

our Price:  €24.34
  • Artikelnr: Solglasogon_2973
  • 124 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    

De senaste solglasögonen från Adidas Terrex sortiment, Terrex Fast. Du märker knappt att du bär dem tack vare det extremt lätta och säkra SPX materialet med flexzoner.
Glasen heter Light Stabilising Technology Contrast, och detta innebär att du kommer få en  förbättrad fördelning med ljusstyrkan, särskilt på mulna dagar. LST harmoniserar snabbt bländingar och eventuella variationer i ljusstyrkan, som när man tex går från skugga till starkt ljus. Terrex Fast levereres med en löstagbar skumdel som sitter intill ditt ansikte så att det skyddas från UV-strålar, fukt, kall luft, snö och is. Om du svettas så kommer anti-fog och ClimaCools ventilationssystem ta bort kondens för perfekt vision. Nospadsen och tinningarna är justerbara så att du får en skön och säker passform och den smala fronten gör så att även smala ansikten kan bära dem.
Näsdelen är skumtäckt och ett alternativ för när du vill förhindra köldskador.
Terrex Fasts tinningar kan ersättas med pannband som medföljer så att solglasögonen enkelt kan förvandlas från utomhusglasögon till livsstilglasögon och tillbaka igen. Alla Terrexmodeller kan rymma tillbehör så det är en mångsidig båge. Terrex kan också utrustas med adidas optiska inserts om du behöver glas med styrka.