Currencies:  

Bolle Python Solglasogon - Python Vit 11334

our Price:  €18.12
  • Artikelnr: Solglasogon_3012
  • 188 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    
Bolle Python Solglasogon - Python Vit 11334
Bolle Python Solglasogon - Python Vit 11334

Bolle Python Solglasögon

Bolle Python är designade för att passa storlek medium och Bolle sätter alltid komfort i första rummet. Bolles solglasögon är utrustade med B20.3 polykarbonat-glas som ger kristallklar sikt. Glasen är dessutom tre gånger lättare än glas av äkta glas (tack vare den lättviktiga designen). Glasen är dessutom 20 gånger mer slagtåliga. En slitstark Carbo Glas-behandling på båda sidor av glaset gör dem extra hållbara.

Bågen är designad av B88 nylon som är ett hållbart material som alltid håller formen. Gångjärnen är dessutom designade utan skruvar. Så det finns ingen ömtålig mekanism mellan bågfronten och skalmarna. Bågen är också lättviktig och kan med fördel bäras hela dagen. Näskuddarna och öronstrumporna är designade med Thermogrip som gör att bågen alltid sitter säkert på plats.

Python gör sig dessutom extra bra i stilrent vitt. Dessa solglasögonen levereras dessutom med Metallic Röd O TNS Fire-glas. UV400-glas. Bolles solglasögon levereras med ett års garanti från tillverkaren.Bolle Python Solglasogon - Python Vit 11334
Bolle Python Solglasogon - Python Vit 11334