Currencies:  

Oakley C-Wire Solglasogon - C-Wire Svart oo4046-04

our Price:  €15.74
  • Artikelnr: Solglasogon_4162
  • 131 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    

Oakleys C Wire® är dimensionell konst och har givits både teknik och stil. Skalmarna är tillverkade med mjuka konturer och portar. Gångjärnen i MONO SHOCK™ tillåter dem att superflexa när livet flyger mot dig med huvudet före.
Oakley har lekt runt med många grundämnen i sina dagar och många av dessa metaller har smält ner till beläggningar. Oakley använde sig av en C-5™ legering som är lättviktig och bekväm, och UNOBTAINIUM® delarna får ett bättre grepp när de kommer i kontakt med fukt, såsom perspiration.
Glasen i plutonite filtrerar bort skadliga UV-strålar hela 100% och möter ANSIs Z80.3 krav på motståndskraft. Det bästa med glasen är att de har Oakleys HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO®) som ger oslagbar skärpa och klarhet samt att de har en baskrökning på 8.75 som erbjuder skydd på sidorna. Deras trepunktspassform garanterar optimal komfort samtidigt som bågarna sitter i perfekt höjd för dina ögon.
GLAS:
Oakley HDPolariserade glas -Minimerad bländning via teknik som ger den bästa polariserade glasen på planeten med mer än 99% polariserade effektivitet (tillval)
Optimerad perifera-seende och sidoskydd på 8,75 bas glaskrökning
Optisk precision och prestanda som uppfyller alla ANSI Z87.1 standarder
Slagtålighet som uppfyller alla ANSI Z87.1 standarder för hög massa och hög hastighets inverkan
UV-skydd av PLUTONITE ® glasmaterial som filtrerar bort 100% av UVA / UVB / UVC & skadligt blått ljus upp till 400nm
Bländningsreduktion och trimmat ljus av IRIDIUM ® glasbeläggning (tillval)
Finns med Oakley Autentiska glas med styrka (2,00 genom -3,00 kraftvärmeverk) (tillval)
BÅGEN:
Hållbarhet och komfort hela dagen i det lätta, stress-resistanta C-5™ båg-materialet Precision och hållbarhet skulpturalt med integrerade gångjärnsmekanismer med dubbla muttrar
Komfort och prestanda i tre punkter för Fit som håller glasen i den exakta optiska anpassningen    
Metal ikon accenter