Currencies:  

Oakley Fast Jacket Solglasogon - Fast Jacket Dimma OO9156-17

our Price:  €17.54
  • Artikelnr: Solglasogon_3356
  • 151 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    

Oakley Fast Jacket Solglasögon

  • Färg: Dimma
  • Glaskategori: 3

Oakley Fast Jacket™ levereras med samma oslagbara teknik som du förväntar dig av ett världsledande företag inom prestanda och innovation. Bågen är tillverkad av Oakleys oslagbara material O-MATTER som ger dig lättviktig och bekväm passform. Bågen är också utrustad med UNOBTAINIUM® som ökar sitt grepp desto mer du svettas.

Glasen av Plutonite filtrerar bort 100% av skadligt UV-ljus och möter ANSIs Z80.3 krav på motståndskraft. Det bästa med glasen är att de har Oakleys HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO®) som ger oslagbar skärpa och klarhet samt att de har en baskurva på glasen som erbjuder extra skydd åt sidorna. Solglasögonens trepunktsgrepp garanterar optimal komfort samtidigt som bågarna sitter i perfekt optisk vinkel.Varje båge kommer med två par justerbara näskuddar som också skyddas av UNOBTANIUM.

Fast Jacket har en halvbåge som ger dig ökad sikt nedåt. Oakley Fast Jacket kommer också med två par utbytbara glas och Switchlock-teknologi så att du kan anpassa dig efter väder och vind. Det medföljande fodralet rymmer hela kittet. 

Behöver du styrka i dina glas? Inga problem Fast Jacket går även att få med Oakleys slipade glas.