Currencies:  

Oakley Flak Jacket Solglasogon - Flak Jacket Svart XLJ 03-915

our Price:  €15.87
  • Artikelnr: Solglasogon_3358
  • 132 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    

Oakley FLAK JACKET Solglasögon

Sportproffs kräver bara det bästa och vi har antagit den utmaningen i flera decennier nu. Atleter i världsklass har drivit oss till att skapa innovation efter innovation, inklusive en utbytbar lins med oslagbar klarhet. FLAK JACKET™ tar allt snäppet högre med det senaste inom teknologi.

RAKBLADSVASS KLARHET I ALLA LÄGEN; FLAK JACKET™ har linser som fått sig ett permanent Oakley Hydrophobic lager som ser till att svett och regn inte stannar på linsen. Det här lagret repellerar även olja och fett från din hud samt andra orenheter, vilket innebär att linserna håller sig rena och är lätta att rengöra. De motverkar till och med statisk elektricitet så att damm och dylikt inte ska fastna.

LIGG STEGET FÖRE SOLEN; FLAK JACKET™ låter dig byta linser på bara några sekunder för att optimera ditt synfält oavsett vart du befinner dig. Vi har flera olika färgalternativ att välja mellan och alla har samma oslagbara klarhet tack vare Oakleys HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO®).

SÄKER OCH BEKVÄM PASSFORM; Välj de näsdynor som sitter bäst -två olika storlekar medföljer varje par. Precis som skalmöverdragen är de gjorda av UNOBTAINIUM®, vilket får ett bättre grepp när det kommer i kontakt med fukt. Oakleys trepunktspassform garanterar optimal komfort och en utmärkt passform som ser till att bågarna håller sig på plats.

OPTIMERAD KOMFORT, SKÄRPA OCH SÄKERHET; FLAK JACKET™ är gjord av lättviktigt O MATTER® för att sitta bekvämt hela dagen. Linserna, som är gjorda av ren PLUTONITE®, filtrerar bort 100% av all solens skadliga UV-strålar och möter alla ANSIs Z87.1 krav på prestanda och hållbarhet. Det faktum att det är en halvgarnityrbåge ger dig också ett bättre synfält, då det inte finns något som blockerar ditt synfält när du tittar neråt, och våra XYZ OPTICS® garanterar en rakbladsvass och klar syn i alla lägen.

FLAK JACKET™ kan beställas med två olika linsformer; standard och den något större XLJ. Du kan även välja polariserade linser som helt blockerar bländning utan att påverka skärpan. För linser som blir automatiskt ljusare eller mörkare, välj våra Oakley TRANSITIONS® linser.

Fodral ingår.