Currencies:  

Oakley Holbrook Solglasogon - Holbrook Matt Svart OO9102-26

our Price:  €15.61
  • Artikelnr: Solglasogon_4171
  • 197 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    
Oakley Holbrook Julian Wilson Signature Series Solglasögon

Som en stolt medlem av Oakleys pro surfing familj så fångade Julian Wilson allmänhetens uppmärksamhet för första gången när han vann nationella juniortitlar under sin tonår. Han tog hem flera junior vinster och bland annat 2006 ISA World Junior titeln. Han var en av de yngsta att vinna Surfer Poll utmärkelsen för “Årets Bästa Prestation”. De senaste åren har varit umtumlande. Julian har visat sig vara ostoppbar och trots att han precis återhämtat sig från en bruten fot så deltog han i två finaler i slutet av år 2010 och vann titeln Årets Triple Crown Rookie. Under ASP världsturnéen 2011 så knep han förstaplatsen under Quicksilver Pro Portugal. Oakley hyllar hans styrka och passion med solglasögonen Julian Wilson Signature Holbrook, en special utgåva som kommer att lanseras med obegränsad distribution.

I den första upplagan av Julians Signature Serie så är dekorationerna inspirerade av klassisk konst och skapade av hans mamma. I den nya upplagan av Julian Wilsons Signature Holbrook så fortsätter traditionen och solglasögonen kommer även med Julians egen autograf på insidan av en av skalmarna. Konst av Julians mamma kan även återses på den medföljande Microclear™ förvaringspåsen. Förvaringspåsen är tillverkad av glas-vänligt material som hjälper dig att hålla dina solglasögon i toppskick.

De här solglasögonen har en mattsvart båge med lila spårng och ikoner. Dess färg som påminner om Julians livliga stil och personlighet. Glasen matchar bågen och Oakley har valt den vibranta färgen Violett Iridium®. Glasen ger även förbättrad kontrast och och djupseende. Med 14% ljusgenomsläpp så är dina ögon skyddade från solens strålar och du får uppleva High Definition Optics® (HDO®) och en rakbladsskarp synupplevelse.

  • Färg: Matt Svart
  • Glaskategori: 3