Currencies:  

Oakley Oil Rig Solglasogon - Oil Rig Mattsvart 03-464

our Price:  €17.24
  • Artikelnr: Solglasogon_3369
  • 115 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    

När vi skapade vår premier Oil Rig så satte vi ett embargo på konventionellt tänkande och gjorde fossila bränslen i det ordinarie mönstret. Denna senaste utgåva kommer med ny design på skalmarna och ger solglasögonen ett dimensionellt groove. Konst möter attityd i ett par solglasögon som bär ett enda kontinuerligt glas över konturerna med det lätta O MATTER ® båg-materialet.

Vår unika geometri-kurvor på bågen gör så att även medelstora ansikten får en exakt passform som inte sticker ut på sidorna. De skulpturalt integrerade gångjärnen är utformade med dual cam action och de linjära skalmarna ger en bekvämt och säkert grepp. HIGH DEFINITION OPTICS ® (HDO ®) använder sig av Polaric ellipsoid ™ glas geometri för att upprätthålla tydlighet medan kurvade glas för optimalt sidoskydd och ger en utökad perifera uppfattning. Våra PLUTONITE ®-glas filtrerar ut varje liten stråle av UV, och har både islagsskydd och optisk precision som möter ANSI Z87.1 standarder.

Det finns flera olika glasalternativ inklusive IRIDIUM ® glasbeläggningar som balanserar ljus och minskar bländning samt att du kan få Oakleys polariseringteknik som tar bort 99% av bländningen utan diset och den optiska förvrängningen som finns med vanliga polariserade glas. För ett mer rättvist färgseende i strålande solsken så välj Warm Grey, Black Iridium ® eller Grey Polarized glasen. Den grå är optimerad för medel-ljusa dagar i solen. För ökad visuell kontrast som lyfter djupseende i ljusa solen, få Tungsten IRIDIUM ® eller brons polariserade glas.

*Bekväm passform för medelstora till stora ansikten via den förlänga wrap-geometri
*Precision och hållbart skulpturalt integrerade gångjärnsmekanismer med Dual Action CAM
*Hållbarhet och komfort hela dagen i det lätta, stress-resistanta O Matter ® båg-materialet
*Integrerade skulpturella metall-ikon accenter
*Optimerat perifera-seende och sid-täckning med Polaric Ellipsoid ™ glas-geometri
*Optisk precision och slagtålighet som möter eller överträffar Anzi Z87.1 optiska och grundläggande inverkande normer
*UV-skydd med Plutonite ® materialet som filtrerar bort 100% av UVA / UVB / UVC & skadligt blått ljus upp till 400nm
*Maximerad klarhet vid alla grader av visionen med patenterad Oakley XYZ Optics ®
*Minimerad bländning och ljussläpp med Iridium-glasbeläggning (tillval)