Currencies:  

Oakley Quarter Jacket Solglasogon - Quarter Jacket Polerad Fog 9200-05

our Price:  €17.57
  • Artikelnr: Solglasogon_3371
  • 156 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    

Oakley Quater Jacket Solglasögon

Quarter Jacket™ är speciellt designad för ungdomar, med lätt utbytbara glas, klarhet och skydd i form av Oakleys High Definition Optics®; så den nya generationen av atleter kan ta del av Oakleys innovation. Du kan också köpa till glas som är speciellt anpassade för sporten du utövar och mijön som du befinner dig i, och med det säkra greppet hos delarna Unobtainium® så sitter den hållbara och lättviktiga bågen alltid bekvämt på plats. Quarter Jacket är designad med följsamma konturer som står i kontrast till teknologins aggressiva prestanda.

Bågmaterialet O Matter® är en av hemligheterna bakom Quarter Jackets hållbarhet och komfort. Det är ett slittåligt och lättviktigt syntetmaterial som vidhåller en kritisk grad av flexibilitet för att alltid ge dig bästa möjliga komfort och slagskydd. Genom att endast nudda ditt huvud vid näsan och tinningarna, så ökar Oakleys trepunktsgrepp din komfort ytterligare genom att hålla solglasögonen i optimal optisk vinkel. Solglasögonen möter också den optiska standarden hos ANSI Z87.1. Med baskurvan på 8.75 får du dessutom bredare vidvinkelsyn samtidigt som du får ett ökat skydd åt sidorna mot sol, vind och kollisioner. Solglasögonen möter också standarden hos ANSI Z87.1 för tunga kollisioner och kollisoner i hög fart och Plutonite®glaset filtrerar bort 100% av all UV-strålning.

Quarter Jacket är de ultimata sportsolglasögonen för ungdomar som ger kompromisslös prestanda, komfort, skydd och stil. Tack vare designen med utbytbara glas kan du även anpassa dig efter växlande ljusförhållanden. För minskad bländning och ett balanserat ljusgenomsläpp som anpassar din synupplevelse efter omgivningen, så kan du välja ett par glas med en Iridium®beläggning.

Båge:
Hållbarhet och komfort hela dagen lång med en båge av lättviktigt, slittåligt O Matter®
Optimerad vidvinkelsyn och sidoskydd med en baskurva på 8.75
Komfort och prestanda med Oakleys trepunktsgrepp som håller glasen i optimal optisk vinkel
Metallikoner
Passar för ungdomar

Glas:
Optisk precision och prestanda som möter ANSI Z87.1 standard
Slagskydd som möter ANSI Z87.1 standard för tunga kollisioner och kollisioner i hög fart
UV-skydd med glas av Plutonite® som filtrerar bort 100% av all UVA / UVB / UVC-strålning & skadligt blått ljus upp till 400 nm
Minskad bländning och finjusterat ljusgenomsläpp med en Iridium®beläggning (tillval)
Utbytbara glas för optimerad prestanda i alla förhållanden
Tillgängliga med Oakleys slipade glas