Currencies:  

Oakley Racing Jacket Solglasogon - Racing Jacket Vented Polerad Vit Fire Iridium OO9171-24

our Price:  €16.07
  • Artikelnr: Solglasogon_3372
  • 134 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    

Oakley Racing Jacket Vented Solglasögon

Anpassa och erövra med Oakleys Switchlock™ Technology som gör att du snabbt och enkelt kan byta glas i dina solglasögon för att optimera din syn. Racing Jacket® tar klarheten, bekvämligheten och komforten hos Oakley Jawbone™ och förhöjer upplevelsen med ikoner som kan bytas ut när du känner för det. När G-kraften slår till så ser den medföljande remmen till att solglasögonen alltid sitter säkert och bekvämt på plats. Två par glas är inkluderade (ett par för klart ljus och ett par för dunkelt), och du har High Definition Optics® (HDO®) som anpassar sig efter väderförhållandena.

De här solglasögonen passar perfekt för actionsport och är utrustade med skydd som överskrider ANSI Z87.1 standard för hållbarhet. Du kan enkelt byta ut glasen och alla glas är tillverkade med HDO® klarhet och patenterade uppfinningar såsom XYZ Optics® som håller din syn rakbladsskarp även åt sidorna med en baskurva på 8.75. Bågen är tillverkad av lättviktigt och hållbart O Matter® material och Oakleys berömda trepunktsgrepp ser till att solglasögonen alltid sitter säkert och bekvämt på plats. Komponenter av Unobtainium® ser till att solglasögonen alltid sitter på plats även när du svettas.

De finns flera olika glas att välja på till Racing Jacket®. Dra fördel av Oakley HDPolariserade glas som eliminerar solreflexer och bländning. Glas med en Iridium®beläggning balanserar ljusgenomsläppet för att ge dig en ultimat synupplevelse. Du kan även välja glas med Transitions® SOLFX® fotokromatisk teknologi som automatiskt gör dina solglasögon mörka när de utsetts för UV-ljus. Racing Jacket finns tillgängliga med Oakleys egna slipade glas.