Currencies:  

Oakley Razor Blades Solglasogon - Razor Blades Svart OO9140-12

our Price:  €15.46
  • Artikelnr: Solglasogon_4178
  • 157 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    

Oakley RazorBlades - Fire Iridium Solglasögon

Oakleys Heritage™ Collection firar märkets 30 år inom solglasögon och markerar 30-årsjubileet. Kollektionen firar 30 år av revolutionerande solglasögondesign genom att återuppliva gamla klassiker i begränsad upplaga så nu har du chansen att äga en del av äkta solglasögonhistoria och visa din respekt för sporthistorien med den klassiska looken och retrodesignen. Oakley Eyeshades™, Razor Blades™ och Frogskins® har fått sig en ny tappning med klassisk retrodesign och samlingsvärda tillbehör. Några av de nya modellerna har också designats med historiskt viktiga färger så att dagens atleter kan bära dem med stolthet.

Oakley uppfann världens första riktiga Performance Eyewear år 1984 och under de kommande årtiondena har fler medaljer och mästerskap vunnits med Oakley än med någon annan sportprodukt i världen. Inför jubileet har Oakley öppnat upp valvet som rymmer 30 år av unik design och valt ut tre favoriter med färger från eran då det hela startade.

När Oakley skapade originalet till solglasögonen Eyeshades förvandlades en vanlig accessoar till väsentlig sportutrustning. Om du ser efter på insidan av bågen kan du se att den nya utgåvan har "2014" skrivet på insidan av skalmen och specialutgåvan i Oakleys Heritage Collection har också designats med en bättre konstruktion för näskuddarna. Solglasögonen kommer dessutom med två par skalmar (ett par raka och böjda) och en plektrum som hjälper dig att byta ut skalmarna, samt en prydnadsnål & klistermärke och en specialdesignad Microclear™-påse för förvaring och glasrengöring.

Oakley Razor Blades fortsatte solglasögonrevolutionen som Eyeshades startade. Razor Blades är en del av Oakleys Heritage Collection och du kan välja på flera olika glas- och bågfärger i olika kombinationer. Varje samlingsobjekt kommer med ett par raka och ett par böjda skalmar formade som avtryckaren på en pistol. De kommer även med en prydnadsnål, klistermärke, plektrum och en specialdesignad Microclear-påse.

Den sista medlemmen i trion är Lifestyle-solglasögonen Frogskins - den första designen med dubbla glas. Specialutgåvan i Oakleys Heritage Collection kommer med en medföljande prydnadsnål, klistermärke och en specialdesignad Microclear-påse. De här fantastiska retrosolglasögonen ger dig en originell street-look. Formen har skurits rätt ur solglasögonhistorien och bågen är designad med kontrasterande skalmar som pryds av en av Oakleys första logos.

För att alteter ska kunna hedra ögonblick ur sporthistorien, utan att gå miste om den senaste teknologin, så har Oakley också lanserat specialutgåvor av sportbågarna RadarLock™, Radar®, Flak Jacket® XLJ och  Racing Jacket®. På ovandelen av bågen har Oakley använt sig av randiga motiv som liknar originaldesignen från 30 år sedan. Specialutgåvorna har också “30” etsat med laser i hörnet på glaset och liksom alla modellerna i Oakleys Heritage Collection så kommer de dessutom med en Microclear-påse med motiv som firar 30-årsjuileet.