Currencies:  

Oakley Straight Jacket Solglasogon - Straight Jacket Polerad Svart 04-325

our Price:  €17.35
  • Artikelnr: Solglasogon_3376
  • 129 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    

Oakley STRAIGHT JACKET® Solglasögon

Oakley skapade STRAIGHT JACKET® för dem som vet att stil är något du definierar själv -det är inte vad världen anser stil är. Om du är i behov av att veta vad andra tycker, så STRAIGHT JACKET® inte för dig. Den första STRAIGHT JACKET® modellen skapades för över tio år sen, och kombinerade Oakleys design och stil med precis optisk teknologi. Den här senaste versionen kombinerar en aggressiv design med världens bästa teknologier för att dominera ljusstrålarna.

Vi optimerade linserna genom att täcka dem med en hinna som verkar vatten-, smuts-, damm- och oljeavstötande. Det innebär att det aldrig kommer finnas något på linsen som kan förvränga ditt synfält eller göra det suddigt. Vår patenterade HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO®) ger dig en rakbladsvass skärpa, och vår innovativa XYZ OPTICS® ser till att den skärpan håller sig över hela linsen. Linser är så skarpa och klara att dem till och med överträffar ANSIs Z87.1 krav på optisk precision och prestanda.

Solglasögonen är otroligt hållbara och motståndskraftiga, och linserna som är gjorda av ren PLUTONITE® filtrerar bort alla UV-strålar upp till 100%, inte bara UVA och UVB. Bågen är gjord av lättviktigt O MATTER®, och har delar täckta med UNOBTAINIUM® för ökad säkerhet, då det är ett ämne som får ett ökat grepp när det kommer i kontakt med fukt. Vår trepunktspassform ser dessutom till att bågen alltid sitter i rätt höjd.

STRAIGHT JACKET® finns tillgänglig med flera olika linsalternativ. IRIDIUM® linser ger dig en balanserad ljustransmission och motverkar bländning, TRANSITIONS® rättar sig efter ljuset du befinner dig i, och vi gör världens bästa polariserade linser.