Currencies:  

Oakley Style Switch Solglasogon - Style Switch Polerad Svart OO9194-02

our Price:  €16.93
  • Artikelnr: Solglasogon_3377
  • 111 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    

Oakley Style Switch Solglasögon

  • Färg: Polerad Svart
  • Glaskategori: 3

Oakley presenterar stolt en av sina första lifestylebågar med Oakley Switchlock™ teknologi. Style Switch är utrustade med High Definition Optics® och är ett par otroligt mångsidiga bågar. Med Style Switch™ kan du snabbt och enkelt anpassa dina solglasögon efter rådande ljus- och väderförhållanden. Varje par kommer med två par utbytbara glas som du smidigt kan byta ut.

Oakley skapade den här lifestyledesignen för mediumstora ansikten så om de flesta bågar känns för stora eller för små så bör Style Switch passa dig perfekt. Oakleys trepunktsgrepp ser till att solglasögonen alltid sitter på plats i optimal optisk vinkel och High Definition Optics (HDO®) ger dig oslagbar klarhet. Glasen har skurits ut från samma ark vilket ger dig oslagbar klarhet och Polaric Ellipsoid™ geometri optimerar vidvinkelsynen.

Oakley Switchlock Teknologi ser till att glasen alltid sitter säkert på plats och går att byta ut på bara några sekunder. Style Switch har även ett stöt- och träffskydd som möter ANSI Z80.3 standard. Glasen är tillverkade av Plutonite® som ger dig ett komplett skydd mot skadlig UV-strålning. Du kan även välja ett par med HDPolariserade glas som eliminerar 99% av alla ljusreflexer och bländning. Style Switch finns också med Oakleys Iridium®beläggning som finjusterar ljusgenomsläppet. Dessutom finns solglasögonen tillgängliga med Oakleys slipade glas.