Currencies:  

Oakley Women Beckon Solglasogon - Beckon Polerad Svart OO9125-01

our Price:  €16.46
  • Artikelnr: Solglasogon_4181
  • 101 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    

Med sina glamorösa överdimensionerade glas och den fullla UV-blockeringen så är BECKON perfekta solglasögon för den äventyrliga kvinnan. Oavsett om du behöver kasta dig ut på exotiska stränder eller bara vid poolen så är detta ett bra val när solen står högt på himlen. När coolheten kallade svarade Oakley med BECKON.
BECKON är lika praktiskt som den är vacker med PLUTONITE-glas som filterar bort 100% av UVA, UVB, UVC och skadligt blått ljus upp till 400nm. Bågen är i materialet O Matter som är lätt, hållbart och ger en optimal komfort plus att den har en liten fin metallikon. Oakley kompromissar aldrig med synen och med en 6 bas krökning som optimerar perifera seendet och den optiska standarden möter alla ANSI Z80.3s krav. Allting hålls på plats med Oakleys trepunktsfit som ger glasen den perfekta optiska anpassningen.
Du kan också få tonade och skuggade glas med olika ljusinsläpp, eller varför inte polariserade glas som dessutom är de bästa i världen – de reducerar mer än 99% av all bländning dina ögon utsätts för. Du kan förvara dina solglasögon i Oakleys läckra förvaringspåse dessutom.
Glas:
Polariserade – Minskad bländning med en teknik som ger de bäst polariserade glasen i världen med mer än 99% effektivitet mot bländning och starkt ljussken
Opitmerat periferaseende med en 6-bas krökning
Optisk precision och slagtålighet som uppfyller ANSI Z80.3 standarder
UV-skydd av plutonite-glasen som filtrerar bort 100% av all UVA, UVB, UVC samt allt skadligt blått ljus upp till 400nm
Båge:
Hållbarhet och komfort med det lätta och starka O Matter-materialet
Komfort och prestanda med Oakleys trepunktsfit som håller glasen exakt på plats för en optisk precision
Tillbehör:
Den praktiska och snygga specialdesignade väskan från Oakley ingår