Currencies:  

Oakley Women Commit SQ Solglasogon - Commit SQ Polerad Svart 24-330

our Price:  €17.09
 • Artikelnr: Solglasogon_4185
 • 144 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    
Oakley Commit SQ Breast Cancer Awareness Edition Solglasögon

24-330

Färg: Polerad Svart / G30 Iridium

Glaskategori: 2

Oakley YSC® Special Edition Commit SQ. För varje par som sälj så skänker Oakley £20 till YSC.

Oakley har fått äran att servera skräddarsydda solglasögon till otaligt många kvinnliga idrottare som vill pusha sig själva mer än vad de trodde var möjligt. Så bara för dem, så skapade Oakley Commit, en prestationsbåge som hjälper proffesionella idottsutövare att hitta sina gränser och att lika enkelt överträffa dem. Commit är tillverkad exklusivt för kvinnor och kan allting om komfort, passform, stil och den typ av djärvhet som hyllar kraften och nåden till den kvinnliga formen.
Commit har utbytbara glas som gör att du kan anpassa dem till ändrade ljusförhållande och optimera prestanda i nästan alla miljöer. Välj en subtil fyrkantig form (SQ) eller en aviatorinspirerad form (AV).

Glasen har en 8.75 baskurva. Det ger dig ett större yttre synfält och förbättrat skydd. Deras glas är gjorda av ren PLUTONITE® som filtrerar bort 100% av all solens skadliga UV-strålar. Om du utsätter huden för Uv-strålar allt för ofta, kan det bidra till att du får rynkor fortare. Men tack vare Oakleys innovativa design skyddas även den känsliga huden runt ögonen, och inte bara ögonen. Motståndskraften hos dessa solglasögon möter ANSIs Z87.1 krav medan den optiska prestandan möter ANSIs Z80.3 krav. Bekvämligheten är garanterad tack vare den feminina båggeometrin och vår trepunktspassform som ser till att bågarna endast är i kontakt med din hy på näsryggen och på sidorna.

Oakley har dessutom förbättrat varje glas ytterligare med en beläggning som kallas Oakley Hydrophbic – ett litet under av vetenskap som avvisar damm samtidigt som den upprätthåller en kladdfri barriär som hudoljor, fingeravtryck, lotion och solskydd och stöter även bort vatten för att förhindra streck och sken som kan förvränga din syn.
Om du lyckas få tag på denna eftertraktade design så är det första du kmmer märka att den är otroligt lättviktig. Detta är tack vare Oakleys stresståliga material som kallas O Matter som är förbättrat på punktområden med unobtainium som greppar bättre ju mer du svettas. Geometrin är otimerad för kvinnor så bli inte förvånad om Commit passar och känns bättre än några andra solglasögon du någonsin kommer prova.

 • *Optisk precision och prestanda som möter ANSIs Z87.1 krav
 • *Fullt UV-skydd mot UVA, UVB, UVC och skadligt blått ljus upp till 400nm tack vare PLUTONITE® linsmaterialet
 • * Bländningsreduktion och trimmad ljustransaktion när iridiumbeläggningen tillkommer
 • * Utbytbara glas för en pitmerad prestanda i alla miljöer
 • * Komfort och hållbarhet hela dagen i det lätta, stress-resistanta materialet O Matter
 • * Patenterade hydrofil a earsocks och nosepads för att säkerställa en bekväm och säker passformoch ökar greppen vid svett
 • * Optimerad för kvinnors passform
 • * Ikon Accenter i metall
 • * Oakley Soft Vault ingår för skydd och extra plats för utbytbara glas