Currencies:  

Oakley Women Radar Edge Solglasogon - Radar Edge Helio Lila OO9184-17

our Price:  €16.68
  • Artikelnr: Solglasogon_4186
  • 121 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    

Oakley Radar Edge Solglasögon

Prestera ditt bästa med den följsamma designen hos Oakley Radar Edge. Det senaste tillskottet i Oakleys populära serie har mer än bara en rundad båge för ökat skydd. Med en subtil siluett och färgstark palett så är Oakley Radar Edge lika vacker som funktionell.

Med Oakley Radar Edge kan idrottare åtnjuta optimerad vidvinkelsyn samt sidoskydd med Polaric Ellipsoid™-glasgeometri. Du får även ett komplett UV-skydd med Plutonite®glas som filtrerar bort 100 % av all UVA / UVB / UVC-strålning samt skadligt blått ljus upp till 400 nm. När det gäller skydd så har Oakley Radar Edge läget under kontroll med stötskydd som överskrider ANSI Z87.1-standard.

Bågen är designad av slittåligt och superlättviktigt O-Matter™ och Oakleys berömda trepunktsgrepp håller solglasögonen på plats i perfekt optisk vinkel. Öronstrumporna och näskuddarna av Unobtainium® ser till att solglasögonen sitter säkert på plats - även när du svettas. Du kan även välja att få solglasögonen med polariserade glas eller en Iridium®beläggning som minskar bländning. Du kan dessutom smidigt byta glasen på Oakley Radar och de finns även tillgängliga att få med slipade inlägg. Levereras även med en mjuk förvaringspåse.