Currencies:  

Oakley Women Urgency Solglasogon - Urgency Hallon Spritzer OO9158-06

our Price:  €15.26
  • Artikelnr: Solglasogon_4187
  • 162 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    
Oakley Women Urgency SolglasögonFärg: Hallon Spritzer/ G40 Svart Gradienta

Med sina rena linjer och otroliga prestanda så är Oakley Urgency™ ett vinnande par solglasögon. De rektangulära glasen i lätt hållbart O Matter® material gör de här solglasögonen till ett perfekt val för alla ansiktsformer och aktiva kvinnor. Detaljer som de kontrasterande färgerna på skalmarna visar att du är stilsäker och redo att ta världen med storm.

Oakley tar UV skydd på allvar och Urgency kommer med glas av Plutonite® som filtrerar bort 100% av allt UVA / UVB / UVC ljus och skadligt blått ljus upp till 400nm. Solglasögonen ger dig också optimal perifervy och en baskurva på 8.75. När det kommer till komfort så är Oakleys tre-punkts grepp vad du vill ha. Det ser till att solglasögonen sitter rätt på plats för optimal komfort och prestanda. De patenterade hydrofiliska öronstrumporna och näskuddarna av Unobtainium® ser till att de sitter säkert och bekvämt på plats.

Med Oakley Urgency så kan du också få polariserade glas (de bästa på planeten) eller glas med varierat ljus genomsläpp. De finns också tillgängliga för glas med styrka. Oakley Urgency kommer också med ett skyddande etui att förvara solglasögonen i.