Currencies:  

Ray-Ban 8307 Solglasogon - 8307 Mattsvart 006/40

our Price:  €16.63
  • Artikelnr: Solglasogon_3592
  • 175 antal i lager

Lägg i korgen: decreaseincrease    
Ray-Ban 8307 Solglasogon - 8307 Mattsvart 006/40
Ray-Ban 8307 Solglasogon - 8307 Mattsvart 006/40

Ray-Ban 8307 Carbon Fiber Solglasögon

Ray-Bans nya kolfiberkollektion kombinerar några av deras bästa och populäraste modeller med den senaste teknologin för att skapa en samling solglasögon som är överlägsna när det gäller hållbarhet, bekvämlighet, användarvänlighet och inte minst stil.

Lättare och starkare: Den nya kolfiberserien använder sig av ett av de mest avancerade materialen som finns. Precis som en lättviktsboxare med ett tungviktsbälte, har bågarna en av de bästa vikt/hållbarhet-proportionerna jämfört med andra material. Kolfiberarket består av sju olika lager, varav fem är kolfiber blandat med harts. Bågarna är inte bara lättviktiga och hållbara, utan även flexibla och väldigt motståndskraftiga. Monoblock-gångjärnen är dessutom inte svetsade, vilket innebär att de håller en evighet trots kontinuerligt användande. Hållbarhet och styrka är de största temana i den här kollektionen. Glasen som formas genom en avancerad kemisk process, kan motstå ”Drop Ball”-testet; en stålkula släpps från hög höjd rakt ner på glaset för att se hur motståndskraftigt det är. Både bågar och glas kan motstå alla möjliga påfrestningar de utsätts för tack vare kolfibermaterialet.

Klarare syn: Glasen är lika tekniskt avancerade som bågarna. P3- och P3Plusglas finns i både plast och kristall, och har många fördelar jämfört med vanliga glas. Färger blir klarare och starkare, objekt blir tydligare och får bättre skärpa. Dina ögon är helt skyddade mot solens skadliga UV-strålar, och det vatten- och oljeavstötande lagret skyddar glasen mot naturens element.

Komfort: Oavsett hur ofta eller hur mycket du använder dina solglasögon, så är de alltid lika bekväma, även om de bärs längre perioder. Ändarna på skalmarna är gummi-injicerade och tillsammans med Ray-Ban-logon på insidan av skalmarna skapar de ett grepp som garanterar att bågarna inte rör på sig eller åker av förutom när du själv vill. Näsbryggan är flexibel och följsam och kan lätt justeras för att garantera optimal komfort för alla ansiktstyper.Ray-Ban 8307 Solglasogon - 8307 Mattsvart 006/40
Ray-Ban 8307 Solglasogon - 8307 Mattsvart 006/40